Undervisning i GxP

Har I brug for specialiseret undervisning i GxP af jeres nøglemedarbejdere og/eller flere personalegrupper?

GxP-Pharma Support A/S tilrettelægger undervisning i GxP i relevante emner indenfor flere myndighedsområder. Vores virksomhed har erfaring indenfor alle typer GMDP-produktion, laboratorier, QA/QC kontrol, GDP området, flere ISO standarder, phamacovigilance og blodforsyningsloven. Se også GMP – den faglige ekspertise.

Vi tilrettelægger lige præcis den type undervisning, jeres virksomhed har behov for og under hensyntagen til jeres interne krav og til gældende myndighedskrav.

Undervisningen kan let tilpasses de enkelte personalegrupper, så undervisningen bliver mere relevant forde pågældende medarbejdere. I kan vælge om GxP-Pharma Support A/S skal undervise jeres personale on-site eller i vores egnede lokaler i Sorø. Vi har undervisningslokaler med AV udstyr og tilbyder også forplejning under kurset.

GxP-Pharma Support A/S tilpasser kurserne som formiddagskurser, eftermiddagskurser eller heldagskurser i forhold til jeres behov. Der kan også tilbydes undervisning på timebasis.

Inspiration til specifikke kurser – GxP, GMP og GDP

Har I brug for support til at etablere risikovurdering på det niveau, som passer præcis til jeres virksomheds kompleksitet og behov, tilbyder GxP-Pharma Support A/S virksomhedsspecifikke kursuser tilrettet jeres fokus, som enten gennemføres hos jer eller i vores lokaler i Sorø.

GxP-Pharma Support A/S kan også tilbyde generel undervisning i de nye GDP krav. Denne undervisning kan ligeledes udføres på stedet hos jer eller os.

Undervisning af nyansatte produktions- eller lagerfolk med specifikt kursus i dokumentation og registrering i forhold til GMP og GDP er også en del af vores undervisningsfokus. Det kan dette tilrettelægges ud fra de opgaver som de pågældende medarbejdergrupper udfører og dermed tage afsæt i den dagligdag de ansatte har indenfor hvert funktionsområde. Det kan også ske on-site på lageret, i pakkeriet m.m.

Vi henviser til Lægemiddelstyrelsens generelle krav til årlig undervisning af personale.

Lone Cleveland Andersen_undervisning i GMP og GDP