Kompetencer Lone Cleveland Andersen - Lægemiddelkonsulent

GxP-Pharma Support A/S har specialiseret sig i rådgivning og support indenfor GxP, GMP og GDP området.

Hvem er vi

Lone Cleveland Andersen
Firmaets GxP specialist og projektleder, er uddannet farmaceut med en omfattende efteruddannelse indenfor projektledelse, certificeret lead auditor i ISO 9001 og i ISO 17025, laboratoriestandarden.

Her ud over har der været løbende opdateringer gennem konferencer og anden efteruddannelse, så de nyeste krav indenfor den farmaceutiske industri og biotek området er holdt opdateret.

Vores specialist har mere end 20 års bred, alsidig, national og international erfaring indenfor lægemiddelproduktion og distribution og har kendskab til stort set alle typer GMDP- produktionsområder.

Her ud over er der 7 års solid, international myndighedserfaring som lægemiddelinspektør i Lægemiddelstyrelsen, nu Sundhedsstyrelsen. Ud over inspektioner for Sundhedsstyrelsen, er der udført inspektioner i lande udenfor EU, på vegne af EMA og desuden deltagelse i flere internationale møder i EMA og PIC/S regi.

Dette grundige kendskab kommer jeres virksomhed til gode.

Oversigten viser i detaljer de forskellige opgaver, der er grundlaget for firmaets kernekompetencer. Yderligere information og liste med kurser inddelt efter kompetenceområder kan rekvireres på anmodning og ellers henvises til Kursus CV og Karriere CV nedenfor.

Hent karriere CV her
Hent kursus CV her


Jan Laursen
Daglig administration, IT og økonomi . Er uddannet økonom med mere end 30 års erfaring fra procesindustri og selskabsdrift.